GRAVIDPLAGER


Under svangerskapet skjer det enorme forandringer med kroppen på kort tid og den gravide er ekstremt avhengig av et velfungerende bekken og en avbalansert ryggsøyle.

Når rygg og bekken tilpasser seg vektøkningen på fremsiden av kroppen på en problemfri måte, er kvinnens kropp i balanse. Når kroppens evne til å tilpasse seg omgivelsene minsker, kommer smertene. Vår rolle er å korrigere ryggsøylens feilfunksjoner, helst så tidlig som mulig, slik at bekkenet og ryggen fungerer optimalt sammen.

Vi jobber tverrfaglig for å sikre at du får den beste behandlingen tilpasset dine plager. Ofte ser vi at det er kombinasjonen med kiropraktikk, massasje og f.eks fysioterapi som gir de beste resultater.

Usikker på hvilken behandler du skal bestille time hos? Fyll ut vårt kontaktskjema for førstegangsbesøkende, så ringer vi deg opp og kartlegger behov før vi bestiller en time.

Vanlige plager som vi behandler:


Kurs og trening

I tillegg til behandling av plager, har vi et bredt utvalg av kurs og treningsgrupper for både gravide og mor/barn som er med på å styrke og forebygge kroppen din. Se aktuelle kurs.

Tips og fakta fra våre terapeuter

Våre terapeuter skriver ukentlige blogginnlegg som kan være aktuelle for deg. Ta en titt innom bloggen, eller noen av våre utvalgte innlegg:

5 råd for å unngå plager i graviditeten
Gravid og vondt i tissen
Bekkenløsning eller bekkenlåsning?

Å forebygge er alltid bedre enn å reparere. Bestill time i dag.