Merket for god design til "bbhugme" puten / by Elisabeth Aas-Jakobsen

Bbhugme puten er utviklet av norske kiropraktorer fra Bekken og Barn.

Bbhugme puten er utviklet av norske kiropraktorer fra Bekken og Barn.

Vi er stolt av at puten vår har fått merket for god design!

Gründerbedriften bbcompany og K8 Industridesign fikk Merket for god design for sin nyskapende gravid- og ammepute bbhugme under Designdagen onsdag 15 april 2015.

bbhugme ble plukket ut som en av 130 påmeldte til den høythengende designutmerkelsen. Juryen lot seg begeistre av den myke, men likevel faste nyskapningen: “Dette er flott og nyskapende fra en liten aktør. Den tilfredsstiller behov for komfort og støtte i graviditeten, og følger også med inn i den neste fasen som nybakt mor og barn. Den vil bli brukt lenge, også etter småbarnstiden”, sier juryen.

bbhugme ble lansert i 2014, etter at tre kiropraktorer bak kjeden Bekken og Barn så et behov for en pute som støtter og avlaster under graviditet og i småbarnsperioden. “Det finnes mange produkter som dekker enkeltbehov, men ingen som følger hele prosessen fra barn i magen til spebarn og videre i livet. Med bbhugme dekkes alle typer behov med én pute”, sier Åsa Roth, daglig leder for bbhugme AS. Puten er laget i naturlige og giftfrie materialer, er miljøvennlig og har lang levetid. Trekket i bambus kan vaskes, og sammen med BPA-frie silikonringer kan puten formes etter ulike behov. Ringene er designet slik at de også kan brukes som biteringer. Under graviditet gir bbhugme støtte der det trengs mest, som mage, bekken, hofter, knær og ankler. Det gjør at den gravide sover bedre. Senere fungerer den som ammepute og kosepute. Puten har blitt et viktig arbeidsverktøy for terapeuter som behandler gravide. I tillegg ser de at puten blir brukt for å gi støtte og hvile til barn foran tv’n, ungdom på ipad og mennesker med kroniske og akutte smerter. Og mange andre i alle aldre som tiltrekkes av putens delikate design og komfort. bbhugme har fått mye oppmerksomhet i media, blogger og i diskusjonsgrupper på nett.

Puten er også lanserert i Sverige, og etter hvert også Danmark. Per i dag selges bbhugme gjennom de store babyutstyrsbutikkene, kiropraktorklinikker, jordmødre, nettbutikker og yogabutikker over hele landet.

Les mer: www.bbhugme.no

Du får kjøpt bbhugme på alle Bekken og Barn klinikkene.