BEKKENLÅSNING


Bekkenet består av tre bevegelige bekkenledd og et haleben. Sammen danner de en ring. Dette er grunnmuren for en bevegelig korsrygg. Bekkenet er i bruk og bevegelse hele tiden, ikke minst når man går, sitter eller snur seg i sengen.

Når et bekkenledd er låst, må de andre jobbe overtid. Både for mye og for lite bevegelse kan gi smerter, irritasjon på nerver, muskelspenninger og feilbelastning. Smerten kan sitte bak i bekkenet, foran i symfysen, i lysken, i hoftene, eller kun på en side av bekkenet.

Har du følelsen av at noe sitter fast eller vondt i haleben, lår ben eller legger? Da er det er lurt å få bekkenet og ikke minst bekkenfunksjonen undersøkt en av våre fagpersoner. Vi er lidenskapelig opptatt av god bekkenfunksjon og har ekspertise innen behandling av bekkenplager.

Vi behandler både gravide og kvinner som har problemer etter svangerskap, men også menn og gutter med bekken og ryggproblemer.

Bestill din første time her og bli oppringt for kartlegging og oppsett av en behandlingsplan som passer deg og ditt behov. Vi jobber tverrfaglig, som betyr at planen vi setter både kan inneholde en time hos kiropraktor, en time hos massør og en time hos fysioterapeut fremfor 3 timer hos kiropraktor.