Back to All Events

Åpent hus bekken og barn på Skøyen

Vi åpner dørene og inviterer til en spennende dag med masse nyttig informasjon og spennende foredrag!

Lurer du på hvilke aktiviteter som er greit å gjøre i svangerskapet og hva du burde la være? Har du tenkt at du skulle kommet i gang med trygg trening etter fødsel? Er det flere år siden du fødte, men du føler du fortsatt ikke har fått tilbake kroppen din? Lurer du på hva du kan gjøre for å hjelpe babyen din til å krabbe? Disse spørsmålene og mange fler vil du kunne få svar på på "Åpen dag på Bekken og barn fra kl. 11-13.

11:30 vil vi holde et spennende foredrag hvor du vil kunne lære mer om mammakroppen i alle dens faser og få tips om enkle teknikker som kan hjelpe deg og dine barn til en bedre hverdag.

Etter det holder vi åpent hus og det vil være muligheter for å snakke med kiropraktor, osteopat, fysioterapeut, trener i hypopressive teknikker, doula og søvnterapeut. Fotograf Ellen vil også være tilstede, hun tar kjempefine bilder av både nyfødte og større barn og ikke minst nydelige gravidbilder.

På slutten av arrangementet vil du få mulighet til å vinne en fantastisk BBHugme pute, gratis nyfødtfotografering med @studiostarberg, og en gravidemassasje med doula Anne @borgensvangerskap 💜 Alle som kommer er med i trekningen!

Ta med deg en venninne og babyen din, eller kom alene. Barselgrupper er også hjertelig velkomne.
Følg med på Facebook, der kommer oppdateringer på programmet fortløpende.

Earlier Event: October 4
Ammeskuldre og ergonomisk bæring
Later Event: February 25
Trening for mamma med baby på mandager