Back to All Events

Gruppetrening for gravide


behandlingKURS.jpg

Passer for: gravide fra uke 12
Start: 18. oktober-desember kl. 13 eller annet tidspunkt, se teksten under.
Pris:
Sted: Bekken og barn Bergen
Instruktør: fysioterapeut Heidi
Kontakt/påmelding: nesttun@bekkenogbarn.no

 

Bekken og Barn starter gruppetrening for gravide på Nesttun.

Treningen bærer sterkt preg av Fysio-Pilates, en fornyelse av den tradisjonelle pilatesmetoden. Det legges vekt på avspenning og styrking av muskulatur, og det å finne en god muskelbalanse i kroppen som vil være hensiktsmessig for kroppsholdning og forebygging av plager. Dette er spesielt nyttig under et svangerskap, hvor kroppen gjennomgår store endringer. Du får veiledning og tett oppfølging av fysioterapeut under treningen.

Vi anbefaler at du møter til en individuell konsultasjon før kurset starter. Dette er for å kartlegge dine ønsker og behov slik at du skal få best mulig utbytte av treningen.

Timene passer godt for deg som er gravid i uke 12 eller senere. Send gjerne en personlig melding dersom du ønsker å starte treningen før dette, dersom tidspunktet passer dårlig eller for andre henvendelser.

Vi jobber med å finne et tidspunkt som passer godt for oss og for dere, kom gjerne med tilbakemeldinger hvis dere har noen spesielle ønsker.

For påmelding eller spørsmål, kontakt oss på mail nesttun@bekkenogbarn.no, telefon 55121114/97765487, eller via vår facebookside.

Earlier Event: October 11
Barseltrening
Later Event: November 9
Mor/barn utetrening