Alt du trenger å vite om vårt treningstilbud på Skøyen og Stabekk / by Bekken og Barn

Vi har oppstart på neste runde gruppetrening etter påske med ledige plasser på alle grupper. Les om vårt tilbud og finn det kurset som passer deg best.

shutterstock_272222579.jpg

Vårt tilbud

Vi tilbyr kurs både for gravide og for de som har født. Lengden på kurset vil kunne variere etter sesong, men går vanlig vis over 6 – 7 ganger. Du melder deg på et kurs i sin helhet.

Det er maks 8 deltagere per kurs. Dette gir instruktørene tid og mulighet til å følge opp den enkelte, komme med tips og individuell tilpasning etter behov.

Tilbudet er for alle, og du trenger selvfølgelig ikke gå til behandling hos oss for å delta på vårt treningstilbud.

Trening for gravide

Dette er klassen for deg som er gravid og som ønsker å trene i trygge omgivelser, der tempo og utvalg av øvelser er tilrettelagt for voksende mager. Målsetningen er å beholde en sterk og funksjonell kropp gjennom svangerskapet, som også gjør deg klar for fødsel og tiden etter.

Yogainspirert trening for gravide

Denne klassen kan passe både for deg med og uten svangerskapsrelaterte plager. Klassen er rolig og fokuset ligger i å finne styrken i egen kropp, pust og balanse. I tillegg vil vi jobbe med fødselsforberedende øvelser.

Trening for gravide med bekkensmerter

Dette er klassen for deg som er gravid og som har smerter eller utfordringer med bekken/ rygg. Klassen er spesielt tilrettelagt, og treningen er derfor sikker og trygg. Vi tilpasser selvfølgelig også for den enkelte etter behov.

Gravidyoga

Gravidyoga er en flott form for trening under svangerskapet. Den fremmer god helse under graviditeten og hjelper til en lettere fødsel. Under en gravidyoga time har vi fokus på både skånsom trening, men også fokus på fødselsforberende øvelser som inkluderer blant annet puste og avspenningsteknikker. Gruppetimene har plass til 6 deltakere slik at det er rom for god oppfølgning, trygg trening og tid for å stille spørsmål.

Mamma og baby

Dette er klassen for deg som fødte for minst 6 uker siden, og som ønsker å få kroppen i gang på en trygg måte. Her kan du ha med deg babyen din. I deler av klassen vil babyen delta aktivt som ekstra vekt, om han/hun ønsker, mens i andre deler kan han/hun ligge på matten og trene for seg selv. Da det er vanskelig å sikre at de små er uthvilte og aksepterer å ligge for seg selv, anbefaler vi alle å ha med en bæresele eller et sjal slik at du kan delta selv om barnet ditt trenger oppmerksomhet.

Dynamisk Yoga for en moderne kropp.

Dynamisk yogatime som passer alle, både menn og kvinner uansett tidligere erfaring. Det finnes nå nok forskning slik at vi vet: yoga er bra for oss! Yoga fremmer god helse. Den gjør oss sterk og smidig samtidig som den lærer oss å stresse ned, komme i kontakt med kroppen og puste. Denne timen er designet til å møte mange av de utfordringer som vårt moderne liv tilfører oss. Et høyt stressnivå eller at vi har en kropp som sitter store deler av dagen kan gjøre at vi for eksempel får vondt i ryggen eller får andre plager. Gruppetimene foregår i små grupper slik at det er rom for god oppfølging og tilpasning av øvelser. Vi avslutter alltid timen med avspenning.

Babymassasjekurs

”Babymassasje – et språk som sier mer enn ord”. Babymassasje styrker samspill, tilknytning, stimulerer nervesystemet, blodsirkulasjonen og fordøyelsen. Den fremmer et godt søvnmøster, og kan være lindrende for muskelspenninger eller kolikkplager. En hyggelig pause i hverdagen for store og små. Kurset passer for babyer fra 0-9mnd, og det er satt av tid til barseltreff etter massasjen.


Våre lokaler

Skøyen
Treningssalen ligger i tredje etasje på toppen av huset og er full av lys og energi. For å komme dit må du opp trappen, og det er derfor ikke mulig å ta med hele vognen opp. Vi har sykkelstativer med låser til vognene utenfor inngangen, så de står trygt mens du er hos oss. Koden til låsene får du oppgitt i resepsjonen.

Stabekk
Treningssalen er lys, nye og luftig. Vi ligger i annen etasje med heis og har god parkering utenfor klinikken.

Våre instruktører

I tillegg til å ha lang erfaring med trening av ulike grupper, og tilrettelegging for enkeltindivider, har våre instruktører minimum 4-årig terapeututdannelse med videreutdanning innen kvinnehelse.

Hvor finner jeg tid, dato og pris for de ulike kursene?

All informasjon om oppstart av nye kurs, dager, tider og priser finner du til en hver tid her eller i vår app, under kurs. Her finner du også hvilke instruktører som leder de ulike kursene samt kontaktinformasjon. Det er selvfølgelig bare å ta kontakt direkte til klinikken ved eventuelle spørsmål.

Hva skal jeg ha på meg?

Det eneste du trenger å tenke på er at klærne du har på føles behagelige mot kroppen og gir deg god bevegelsesfrihet i alle ledd. Ønsker du å benytte sko (klassene er ikke lagt opp slik at du må ha det) må dette være rene og tørre innesko.

Må jeg ha med noe?

I tillegg til det som er nevnt under vårt tilbud, anbefaler vi alle å ha med seg noe å drikke. På slutten av klassene har vi alltid en avspenningsdel. Da kan det være deilig med et par ullsokker og en jakke eller genser for å holde varmen.

Velkommen til trening hos oss på Bekken & Barn