BABYGYM HVER ONSDAG PÅ SKØYEN


Bilde: bbhugme

Bilde: bbhugme

Om vår babygym

Hver onsdag kl. 11.15 - 12:00 holder vår barnefysioterapeut Stine Opstad Nilsen babygym for deg og din baby i våre lokaler på Skøyen i Oslo.

Målet med timen er at du som mamma skal få informasjon om hva du kan forvente deg og hvordan du kan tilrettelegge for god motorisk utvikling disse viktige månedene av barnets liv.

Timen passer for deg som har baby mellom 0 og 12 måneder og ønsker å tilrettelegge for god motorisk utvikling hos barnet ditt.

Hva skjer på babygym?

Dersom ditt barn ikke virker tilfreds i ryggleie eller mageleie, ligger med hodet mot ene siden, og/eller ligger med kroppen i "bananform" eller lignende kan dette være tegn på at det trenger hjelp - det behøver ofte ikke være så mye som skal til og vi kan hjelpe deg på vei.

Det anbefales å ta tak i eventuelle problemstillinger så tidlig som mulig fordi det er enklere å påvirke babyens utvikling jo tidligere man starter og da unngår man komplikasjoner som ubalanser i muskulaturen, skjevt eller flatt bakhode, rumpeaking etc.

Dersom du har spørsmål rundt ditt barns utvikling, ønsker råd om hvordan best tilrettelegge for god utvikling hjemme, eller om dere har utfordringer som favorittside, skjevheter, motoriske utfordringer eller andre bekymringer er dette en fin gruppe å teste ut.

Vi vil også snakke litt om utviklingen videre de neste par årene og det vil bli informert om hva dere kan forvente på de ulike stadiene i det første leveåret. Alle som deltar får mulighet til å teste ut øvelser for å stimulere til god utvikling.

Begrenset antall plasser

For å kunne gi alle deltakerene oppmerksomhet er det kun 5 plasser på kurset hver uke. Om dere trenger eller ønsker å komme flere ganger er det mulig å melde seg på flere uker.

Pris

Prisen er satt til kr 300,- pr. gang, og en betaler for de antall gangene en velger å delta.

Slik melder du deg på

Påmelding er nødvendig og må gjøres ved å ringe vår resepsjon på Skøyen eller ved å sende en e- post til: stine.o.nilsen@bekkenogbarn.no