Pia Hvaal / by Bekken og Barn

Navn: Pia Hvaal
Stilling: Akupunktør, kostholdsveileder og svangerskapsterapeut
Kontakt: pia.hvaal@bekkenogbarn.no

Pia er en av Norges første akupunktører med en offentlig godkjent bachelorgrad ved Akupunkturhøyskolen i Oslo i 2012. Etter dette utdannet hun seg til kostholdsveileder og senere svangerskapsterapeut ved Doulaskolen i Oslo og har de siste årene jobbet spesifikt med kvinnehelse i egen og tverrfaglig praksis.

Hun har fulgt kvinner helt fra ønsket om å bli gravid, gjennom hele svangerskapet, og også under og etter fødsel hvor hun har bidratt med akupunktur, kostholdsveiledning, smertelindrende massasje, samtaleterapi, samt holdt fødselsforberedende kurs for single, par og større grupper.

Pia har stor interesse og bred erfaring innen kvinnehelse og jobber daglig med problemer som fødselsforberedende/modnings akupunktur og støttebehandling under IVF, hormonelle ubalanser, infertilitetsproblematikk, smertelindring og triggerpunktbehandling, svangerskapskvalme, hodepine,  søvnproblemer, mors emosjoner før og etter fødsel, blodtrykksproblemer, melkeproduksjon, brystbetennelse, ammeteknikker m.m. Hun gir også behandling til baby og barn og synes det er svært givende å kunne tilby en trygg, effektiv og medikamentfri behandling for både mor og barn.

Pia er medlem av Norsk Akupunkturforening og står oppført i registeret over alternative behandlere i Brønnøysundregisteret.