Stine Opstad Nilsen / by Bekken og Barn

Navn: Stine Opstad Nilsen
Stilling: Fysioterapeut og fysioterapeut for barn
Kontakt: stine.o.nilsen@bekkenogbarn.no

Utdannet ved University of Northumbria i Newcastle i 2000. Hun har erfaring både som kommunefysioterapeut og privatpraktiserende fysioterapeut for barn og unge.


Stine er spesielt opptatt av barn med assymmetrier og hvordan foreldre kan tilrettelegge for best mulig motorisk utvikling. I forhold til gravide vektlegger hun hva du selv kan gjøre i din hverdag, for å får mindre smerter samt forbygge senplager etter graviditet og fødsel.
Hun har full spesialisering i slyngebehandling for bekken og ryggplager.


Hun har også spesialisert seg på opptrening av delte magemuskler etter svangerskap, eller rectus diastase/Mammamage. Dette kan være med på å gi gi både rygg/bekkenplager, oppblåst mage og urininkontinens. 


Stine lager såler av merket Formthotics til både barn og voksne. Dette er myke behagelige innleggssåler som gir den naturlige støtten tilbake til føttene der det er problemer med overpronasjon, fotsmerter, kne-, hofte- og bekken/ryggplager. Mange barn har god nytte av disse sålene da de gir en fleksibel støtte som lar foten utvikle seg naturlig.
Stine driver også med Kinesiotaping. Dette er en elastisk tape som kan hjelpe med smertelindring og bedret funksjon i muskel-skjellettsystemet gjennom påvirkning av bla. bindevevsstrukturene. Stine har to barn.