Mathilde Opsvik / by Bekken og Barn

Mathilde bilde.jpg

Stilling: Kiropraktor MNKF
Kontakt: mathilde.opsvik@bekkenogbarn

Mathilde er autorisert kiropraktor og har 5-års universitetsutdannelse og mastergrad i kiropraktikk fra Anglo-European College of Chiropractic i England. Hun har flere års erfaring fra tverrfaglige klinikker i Liverpool og Manchester, hvor hun har jobbet sammen med noen av Englands fremste fysioterapeuter og kiropraktorer innen elitesport.

I tillegg til å behandle svangerskaps relaterte plager, er Mathilde spesielt interessert i akutt smertelindring av rygg og nakkeplager, samt videre behandling og rehabilitering for å minimere risikoen for tilbakefall.  

Som kiropraktor er det viktig å holde seg faglig oppdatert med både seminarer og kurs, noe Mathilde deltar på jevnlig. Hun har etter endt studie videreutdannet seg i bløtvevsteknikk IASTM (instrument assisted soft tissue manipulation), kinesiotaping, muskeltesting, samt rehabilitering av muskel- og skjellettplager. Med et bredt spekter av gode verktøy for å oppnå raske resultater med langvarig virkning kan Mathilde behandle både kvinner, menn og barn i alle aldre.