Tine Greve / by Bekken og Barn

9725BekkenBarn-131.jpg

Stilling: Jordmor, akupunktør og ammeveileder IBCLC
Kontakt: tine.greve@bekkenogbarn.no

Tine er utdannet jordmor fra Den danske jordemoderskole i København 1991. Internasjonalt godkjent ammeveileder (IBCLC) i 2000. Bachelorgrad i akupunktur ved Norges Helsehøyskole, Campus Kristiania i 2014. Medlem i Akupunkturforeningen. Hun har lang erfaring med både svangerskapsomsorg, fødselsforberedelse og ammeveiledning som jordmor på Aker sykehus. Hun tilbyr akupunkturbehandling for både muskel og skjelett plager samt andre tilstander som for eksempel menstruasjonsplager, fordøyelsesproblematikk, urinveislidelser, ammeproblemer, søvnforstyrrelser, infertilitet etc.I tillegg tilbyr hun før- og etterfødselssamtaler, ammeveiledning, svangerskapsomsorg, svangerskapskontroller samt foreldre- og fødselsforberedende kurser. Ved siden av jobben på Bekken og Barn underviser hun helsepersonell bl.a. i fødsels- og barselsomsorg samt ammeveileding. Tine har tre barn.