Kjersti Friisø Fimreite / by Bekken og Barn

Stilling: Fysioterapeut MNFF
Kontakt: kjersti.fimreite@bekkenogbarn.no

Utdannet ved  Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland i 2012 og har en mastergrad i klinisk fysioterapi tatt ved Høgskolen i Bergen og Duke University School of Medicine , NC, USA.

Kjersti jobber som privatpraktiserende fysioterapeut, og du trenger ikke henvisning for å få en vurdering hos henne. I tillegg til å jobbe med svangerskapsrelaterte bekkenplager, så er hun videreutdannet innen kvinnehelse med hovedfokus på undersøkelse, utredning og behandling av dysfunksjon av bekkenbunnen. Hun kan behandle ulike plager av bekkenbunnsproblematikk som urininkontinens, fekalinkontinens, prolaps av underlivsorganer og smerter i bekkenbunn ved samleie, samt kroniske generelle underlivssmerter.

Hun behandler også menn med bekkenbunnsproblematikk, som for eksempel ved lekkasjeproblematikk. Hun er i tillegg utdannet innen komplett lymfeødembehandling, innen bruk av behandling av triggerpunkter med nåler og tilbyr også klassiske massasje timer.

Kjersti jobber også med unge idrettsutøvere og er også fysioterapeut i IK Tjalve.

Kjersti jobber ikke med babyer og småbarn.