Tove Villumstad / by Tea Eskleand

tove-nett2-kopi.jpg

Stilling: Akupunktør og Mensendieck Fysioterapeut
Kontakt: tove.villumstad@bekkenogbarn.no

Utdannet Fysioterapeut ved Mensendieckskolen i Oslo 1996. Utdannet Akupunktør ved Norsk Akupunktur skole 2001. Bred erfaring fra egen praksis og fra tverrfaglig klinikk.Tove lager såler av merket Formthotics. Dette er en illeggsåle som støpes til din fot og  justerer eventuelle feilstillinger i foten. Dette kan redusere plager videre opp i muskel- og skjelett systemet som fot-, kne-,hofte og bekken/ ryggsmerter.

Hun bruker også Kinesoteip som et vertøy i behandlingen ved behov. Det er en elastisk teip som kan sitte på huden i ca 7 dager og påvirker tilhelingsprosessen gjenom å stabilisere ledd å påvirke muskulatur. Særlig interessefelt og videreutdanning innenfor kvinnehelse, så som bekkensmerter, underlivssmerter (volvodyni/vestibulitt), inkontinensplager, gravdidtet, fødsel etc. Som akupunktør jobber hun mye med fødselsforberedende/ modnings akupunktur og støtte behandling under IVF. Holder svangerskapforberedende kurs for tvillingforeningen. Mor til en jente og to tvilling gutter.