Liv Olsvik Rangel / by Elisabeth Aas-Jakobsen

Liv-200x300.jpg

Stilling: Massasjeterapeut
Kontakt: liv.rangel@bekkenogbarn.no
 
Liv er utdannet Massasjeterapeut ved Axelsons Body Work School i Oslo.
Hun har videreutdannelse i flere massasjeteknikker, og er diplomert Bindevevsmassør og lymfemassør, samt i Naturlig Faceliftmassasje m/Ansiktsreflexlologi, fra Axelsons i Stockholm. Hun har tatt kurs i ortopedisk massasje; skulderteknikk og rygg. Kopping kropp og ansikt. Gravidmassasje: støttende massasje gjennom hele svangerskapet etter første trimester, og energigivende massasje til en mor i tiden etter fødsel. Liv skreddersyr massasjetimen i forhold til hva du behøver. Hun er mamma til en datter.
Liv tilbyr:

  • klassisk massasje,
  • idrettsmassasje,
  • bindevevsmassasje,
  • lymfemassasje,
  • ortopedisk massasje skuldre/rygg,
  • velværemassasje,
  • gravidemassasje,
  • Naturlig Faceliftmassasje m/ansiktsreflexlologi,
  • koppingmassasje,
  • lymfekopping.